<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8556557661831598361\x26blogName\x3dWanie\x27s+Blog\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://waniegreen.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://waniegreen.blogspot.com/\x26vt\x3d3009106814724248370', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
monyet
OBLIVIATE;
Muse
Specs
Way Out
Credits
+ follow Dashboard
#Fact 2 - 10 Facts while fasting in Ramadhan
20 August 2011 12:47 PM 0 comments

#she's so beautiful :O

Bila time sahur and buka puasa, mesti on tv.

Assalamualaikum, hye :) Sorry baru buad 2nd fact hihi busy with exams. Ngee okey kenapa mesti on tv? Yeah meh, time sahur around 5am, ade cite Geng Mengaji er mengaji ke surau? Nahh whatever ngee. The Gang were really cute, weren't them? Haha krak kruk krak kruk, every scenes of 'em mesti ade krak kruk tu xD Hesh pokoknya, memang comel dong ngee ^^ Then time buka puasa, ada cite Kasih Alia. Homai Kasih or another name of her, Alia was really pretty and ayu gituu ~ Everyone love her, errr except her step mom. Ngeh I hate her step mom #heyblaalahlu xD She got many admires woo #untunglahh Hee wanna know more about Geng Mengaji and Kasih Alia? Watch it yourself lah. Haha okey The End :)




Tutorial : Like FB Button for Blogskin user
19 August 2011 3:41 PM 3 comments


#muscle stress datang balik =,=

Hellooooo. Now nak share how to put like FB button untuk Blogskin user. Alaaa senang jee, like piece of cake! Ngeh now ramai dah yg guna blogskin neh. Maju dahhh ;) Ngee aku guna blogskin pon sebab nk join contest sys Nazihah je ngee, malas nak buad blog baru haha #terbaik So lets start :D

1. Dashboard > Template.
2. Ctrl + F, cari code neh.
<$BlogItemBody$>
3. Dah jumpa dah? Okey paste code kat bawah neh, dekat bawah code <$BlogItemBody$> tu tadi.
<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=<$BlogItemPermalinkURL$>" scrolling="no" frameborder="0" style="height: 62px; width: 100%" allowTransparency="true"></iframe>
4. Preview dulu entry korang, kalau okey then Save lah :D

Thanks to Mira, dia yang bgitau mana nak letak code tu x) Then code aku cari sendiri sebab code yg Mira bagi ada error bila like. Ngee thanks people, like like :3




Ye aku sedar aku siapa
16 August 2011 9:24 PM 0 comments


Hello hye assalamualaikum. Okey sorry harini mood down siket. Hm aku rasa pelik pon ade marah pon ade kecewa pon ade. Em ape semua neh? Okey kita imbas kembali. Dulu, aku tak tau kenapa aku berharap, kasi harapan yang tinggi dekat kau. Sampai aku tertunggu tunggu mesej dripada kau. Every single minute. And sampai satu masa tu, aku tanya kawan aku, kenapa aku boleh jadi macam tu. Dia cakap "kau dah angau kat dia tu" Huh? Oh tidak. Aku bukan jenis orang yang suka berterus terang pasal perasaan. SERIOUSLY. And on that night, lepas je jumpa kau, aku tak tau, kenapa tangan aku neh, gatal je nak luah kan perasaan aku. Tapi bila habis sesi luahan, ngeh kau cakap aku tu aku neh. Kau tolak. Before tu, kau punya lah buad aku jadi angau dengan kau. Aku tanak salah kan kau. Tu semua aku punya salah, sebab tak reti nk control perasaan aku sendiri. Tak reti nak jaga secret aku tu.

Hm buad pengetahuan korang, aku seriously bukan jenis yang berani cakap terus terang pasal perasaan suka. Aku akan pendam sorang sorang, walaupon perasaan tu menyakitkan hati aku. Bila terfikir kan perasaan tu, rasa nak meraung menangis semua ade. Lagi lagi bila dapat tau orang yg kita betul betul taruh harapan, sebenarnya dia dah ade yang punya. Hoho memang aku simpan sakit aku tu sampai jadi parut. Ngeh yang penting, KAU dah aku lupakan haha kejam aku xD

Okey back to the first paragraph. Pada hari ini, aku ternampak something yang tak menyenangkan aku. WHATTHE? Hm jantung rasa nak jatuh weh nampak kau time balik dari sekolah tadi. First word keluar drpd mulut aku, "MENYAMPAH". And sorry to Mr.S hee bukan ckp dekat kau lah sayang :* Seriously, aku akan lupakan je kau, ape yang kau pernah cakap dekat aku, segala memori lah ken. Terima kasih kawan. Hope you happy with your new life! Byebye~

And now, aku takan fikir sesapa lagi. Sebab, aku cuma suka, sayang, dekat dia sorang je. Mohamad Syabil bin Ahmad Aziz. Thanks for reading peeps.

Siapa yang makan cili, dia yang terasa pedasnya!




Contest Template Unique
14 August 2011 9:34 AM 0 comments


Assalamualaikum, helloooo :) Wanie bw dekat blog Sys Nazihah haritu. And dia buad contest Template Unique. Jyeah wanie tau template wanie tak berapa unique #lahsangat haha baru belajar guna classic template x) And wanie tukar template wanie just to join Nazihah's contest. Woo hee! So wanie join tau tau :)

Tagging : Anybody here wanna join? Haha tak tau nk tag sape, semua orang wanie tag :*